Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Laat een zandcement dekvloer plaatsen door Multi Vloeren Brabant. Een zandcement dekvloer is de basis van uw woning. Het is een niet te missen onderdeel. Een zandcement dekvloer is een overgangslaag waarop iedere vloerbedekking naar keuze kan worden aangebracht, zoals bijvoorbeeld tegels, hout of tapijt. Het is mogelijk om uw vloerverwarming in de dekvloer aan te brengen.

Tegel- en natuursteen vloer
Multi Vloeren Brabant is een tweemansbedrijf. De twee eigenaren zijn altijd persoonlijk betrokken bij de besprekingen en het leggen van uw zandcementdekvloer. U weet dus wie u in huis haalt. Naast een zandcementvloer kan Multi Vloeren Brabant ook uw tegel- en natuursteen vloer leggen.

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw zandcement dekvloer door Multi Vloeren Brabant laten leggen, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Als u voor ons kiest, zult u niet teleurgesteld worden.

werkzaamheden

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.