Gratis offerte aanvragen

Zandcement vloer

Laat een zandcement vloer leggen door Multi Vloeren Brabant en u bent verzekerd van een zeer hoogwaardige ondervloer. U krijgt dan later geen problemen bij het leggen van tapijt, tegels of een houten vloer. Kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid staan bij onze werkzaamheden centraal.

Cementdekvloeren
Multi Vloeren Brabant kan u een zandcement vloer van zeer hoge kwaliteit leveren omdat wij gebruik maken van een geavanceerde vrachtwagencombinatie. Alle grondstoffen worden computergestuurd afgewogen en gemengd. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal resultaat en weinig restafval. Uiteraard wordt de zandcement vloer met behulp van een vlindermachine afgewerkt en schoongemaakt, zodat een schitterende vloer met een strakke toplaag het enige is wat wij achterlaten.

Contact
Bij Multi Vloeren Brabant heeft u vanaf het eerste contact tot aan de levering van de zandcement vloer te maken met dezelfde personen. Daarom maken we voor de werkzaamheden graag eerst een vrijblijvende afspraak met u, om u beter te leren kennen en wat te weten te komen over uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via 0492 – 84 04 08, info@multivloerenbrabant.nl of het contactformulier op onze website.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!