Gratis offerte aanvragen

Zandcementvloer

Een zandcementvloer van Multi Vloeren Brabant is de basis voor iedere woning.Door middel van deze vloer kan uw vloerbedekking, zoals hout, tegels of tapijt geplaatst worden. Het is verstandig om dit door professionals te laten uitvoeren. U weet dan zeker dat het fundament van uw woning staat als een huis.

Vloerverwarming
Een zandcementvloer is de meest toegepaste vloer in de woningbouw. Leidingen en vloerverwarming kunnen er in worden weggewerkt. Er wordt hierbij vaak gebruikgemaakt van een zwevende dekvloer. Dit betekent dat de vloer los ligt, door middel van kantstroken en isolatie. Het voordeel hiervan is dat de vloer kan krimpen en uitzetten en alleen de dekvloer verwarmt en niet het beton eronder. Multi Vloeren Brabant kan uw zandcementvloer storten en tevens direct uw tegel- of natuursteenvloer plaatsen. Zo heeft u direct een geheel opgeleverde vloer.

Kom langs voor een gesprek
We nodigen u graag uit in onze vestiging in Boekel voor een vrijblijvend gesprek en meer informatie over de zandcementvloer en onze werkwijze. Natuurlijk mag u ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!